Home » Dex gaat snel!!! Afspraak 6 juli 2013

Dex gaat snel!!! Afspraak 6 juli 2013

En toen besloot Dex ineens te gaan staan en probeert te lopen. Tijd om toch maar een afspraak te maken. Deze hadden we op 6 juli in Hoogstraten revalidatiecentrum te Utrecht.

Afspraak zit erop. Weer een hoop info maar zeker ook wat wijzer geworden. Dex is erg snel in zijn ontwikkeling. Wil alleen maar staan en loopt deels langs de tafel! Nu wilde ze een Orthese maken ( koker om zijn been / voet ) alleen dit gaat niet. Zijn enkel en voet zijn te "krom"om er iets omheen te maken en daarmee zouden we Dex alleen maar plagen en deels traumatiseren. dit is natuurlijk niet handig als er dadelijk nog een prothese omheen moet. Enigste optie was nu om hem te gipsen om blaren etc. te ondervangen. Maar met het hete weer in het vooruitzicht is dit ook geen optie.

Conclusie: we gaan in een versneld traject. Dex is nu op de wachtlijst gezet voor amputatie. Waarschijnlijk zal dit over 10 weken gaan plaatsvinden. Van te voren hebben we nog een afspraak met de artsen maar hierover krijgen we nog bericht. Als alles mee zit zal hij met Kerst lopen op zijn nieuwe been! Dat zou toch geweldig zijn!!!!

Reactie plaatsen

Reacties

barry
4 jaar geleden

Hoi trotse ouders van dex
Hoe gaat het met dex ?
Wijnhebben een dochter van 5 met ook de zelfde groeibeperking
Ashley zal aan het eindenvan het jaar haar eerste beenverleging ondergaan

Belinda van den broek
5 jaar geleden

Ik ben benieuwd of Dex nu idd loopt met zijn nieuwe been en hoe gaat het met jullie allemaal.
Al een beetje weer gewend aan de nieuwe situatie.
Het blijft toch allemaal heftig wat er in jullie leven en in die van Dex gebeurd
Lieve groetjes van Belinda van den broek.

Kraamverzorgster van Dex