Home » Het kinder wilhemina ziekenhuis Utrecht

Het wilhelmina kinder ziekenhuis Utrecht

Naardat we in het Radboud zijn geweest hebben we contact opgenomen met het KWZ in Utrecht. Deze geven gelijk aan dat ze ons kunnen helpen en dat we welkom zijn! Wel hebben we een verwijzing nodig van de behandelend specialist van Dex of van de huisarts.

Pepijn heeft gelijk de telefoon gepakt en de huisarts opgebeld. Dr Lansdorp heeft het verhaal aangehoord en is dezelfde dag nog langs gekomen omdat hij bij bijzondere gevallen toch even langs wilt komen. Dr lansdorp gaf ons groot gelijk en had gelijk ook een verwijsbrief meegenomen. Normaliter is er een wachttijd van bijna 3 maanden in het KWZ maar hij heeft kunnen regelen dat we binnen twee weken gezien worden! Ook heeft hij nog even goed naar Dex gekeken en voor zover hij ook kon zien is het voor de rest een heel gezond en tevreden mannetje. Dr lansdorp gaat ons geheel begeleiden in het traject met Dex wat wij als zeer aangenaam ervaren. Wat fijn dat er eindelijk iemand is waar we echt op terug kunnen vallen.

Nu nog wachten op het telefoontje van het KWZ wanneer we precies terecht kunnen. Als we voor 21-09-2012 niks gehoord hebben dan mogen we weer contact opnemen met Dr. Lansdorp en die zal dan er weer achteraan gaan bellen! We houden via deze site iedereen op de hoogte als we weer wat meer weten!