Home » Even klagen!!!

Even klagen!!!

Ook willen we nog even klagen want helaas zijn er ook een hoop dingen niet goed gelopen en er zijn een hoop afspraken niet na gekomen door het Radboud.

1) tijdens de bevalling hebben ze 5x een ruggeprik proberen te zetten. De eerste 4x door een leerling en de laatste keer werd het overgenomen en toen zat hij er eindelijk in! Dit hebben ze gedaan terwijl ik een weeenstorm had waardoor ik totaal niet kon ontspannen. Nu veel last van mijn rug en loop zelfs bij de fysio hierdoor. Als ze mij op tijd hadden gecontroleerd hadden ze gezien dat ik volledige ontsluiting had en mij helemaal niet de ruggeprik hadden hoeven geven. De ruggeprik begon nu te werken nadat Dex geboren was.

2) Na de bevalling hebben ze mij 5 uur lang in vieze kleren laten liggen. Meerdere malen gebeld maar er was geen tijd om mij te wassen en/of te helpen met douchen. Op dat moment voel je jezelf erg machteloos!

3) in de 22 weken dat wij in het ziekenhuis onder controle zijn geweest hebben wij op Dagmar na geen enkele arts twee keer gezien. Alleen maar artsen in opleidingen. Dit is heel frustrerend omdat je dan telkens weer hetzelfde verhaal kan vertellen en iedere keer weer kregen we een ander antwoord.

4) Ik had een behandelend gyneacoloog die ik nog nooit gezien heb!

5) De afspraak die ze na de bevalling hadden vastgezet op 3 september is nooit gemaakt! Wij hebben er zelf achteraan moeten bellen en uiteindelijk zouden ze ons terugbellen maar dit is nooit gebeurt! Uiteindelijk met veel pijn en moeite hebben we een afspraak kunnen maken op 10 september.